Gotland360

Gotland bör upplevas på cykel och vi ger dig chansen att göra just detta på bästa möjliga vis

Välkomna till Gotland360 Bike Camp 2019!

I Slite på norra Gotland ligger Slitebadens Wärdshus där vi skall ha vår bas för lägret och även Slite Strandby där vi har en del boendes. Vi var här även 2018, trivdes fint och här har vi enkelt möjlighet att ta oss till västra kusten, Fårö och Östergarnslandet på våra dagsturer.

Eftersom det blivit en succé bland deltagarna de tidigare åren så kommer vi att utöka antalet deltagare till max 100 st. I år är det två helger, fredag 17 maj- söndag den 19 maj eller fredag 24 maj- söndag 26 maj. Ankomst är dock dagen innan, på torsdagen, då vi startar med frukost på fredag morgon och sticker iväg på cyklarna redan kl 09.00. Vi cyklar gruppvis och varje grupp(ca 15 personer)leds av en trevlig tränare och dessa kommer att göra allt för att ni skall få en fin cykelupplevelse på Gotland, motvindens ö.

Priset kommer att vara mellan 2700:- och 3200:- beroende på boendestandard, då ingår boende, all mat, t- shirt, försäkring och service runt omkring helgen. Ordnar du med eget boende&frukost är priset 2000:-, då ingår även middagarna på kvällar och luncher. Om du vill dricka en kall öl eller ett glas vin till kvällsmaten, så måste du betala för detta själv.

Anmälan till Gotland360 Bike Camp 2019 är öppen. Fakturan kommer att skickas ut efter nyår. Redan nu har de flesta som var med i år flaggat för att de vill komma tillbaka 2019, det förstår vi. Det var ett toppenläger med sol och cykling, mat och motion. Så ta chansen och upplev en skön långhelg i maj då Gotland är perfekt för cykling och detta i trevligt sällskap.

För att komma till Gotland tar du säkert färjan och om du ringer 0771- 22 33 50, Destination Gotland, och anger att du skall delta på Gotland360 Bike Camp så får du ett bättre pris på resan.

Hoppas att vi ses i maj!