Gotland360

Gotland bör upplevas på cykel och vi ger dig chansen att göra just detta på bästa möjliga vis

Välkomna till Gotland360 Bike Camp 2023!

I år så flyttar vi vår bas för landsvägslägret långt söderut, ända till Storsudret. Vi kommer att husera på Gåsen Out, som drivs av ägarparet som också äger Grå Gåsen (känt från ”Så mycket bättre”). Det är ett äldre hotell, tidigare känt som Björklunda, och ligger ett par kilometer norr om Burgsvik. Här kommer vi att trivas, det är nära till de fantastiska sträckorna runt Hoburgen och vi har även Ljugarn och Ekstakusten inom räckhåll.

Vi håller lägret den 26- 28 maj, med ankomst torsdag den 25 maj. Detta är under pingsthelgen, då Gotland är som vackrast. Vi bor i dubbelrum och det finns plats för ett 80-tal deltagare.

Lägret startar med frukost på fredag morgon och sticker iväg på cyklarna redan kl 09.00. Vi cyklar gruppvis och varje grupp (ca 15 personer) leds av en trevlig tränare och dessa kommer att göra allt för att ni skall få en fin cykelupplevelse på Gotland, motvindens ö. Ena dagen far vi västerut, till Ekstakustent. Och en annan rutt blir till Östergarnslandet. Söndagen blir det kortare, då blir det lunch på Holmhällar och cykling längs med Kettelviken. För att du skall komma väl förberedd så se till att både du och racercykeln är i trim, dvs ha ett antal mil i benen och att din cykel är i ordning med däck och bromsar i bra skick.

Priset kommer att vara 4000:-/ person i dubbelrum, då ingår boende, all mat, t- shirt, försäkring och service runt omkring helgen. Ordnar du med eget boende & frukost är priset 2500:-, och då ingår även middagarna på kvällar och luncher. Om du vill dricka en kall öl eller ett glas vin till kvällsmaten, så måste du betala för detta själv.

Anmälan till Gotland360 Bike Camp 2023 öppnar efter nyår. Så ta chansen och upplev en skön långhelg i maj då Gotland är perfekt för cykling och detta i trevligt sällskap.

För att komma till Gotland ringer du 0771- 22 33 50, Destination Gotland Idrottsresor, och anger att du skall delta på Gotland360 Bike Camp så får du ett bättre pris på resan.

Hoppas att vi ses i maj!