Gotland360

Gotland bör upplevas på cykel och vi ger dig chansen att göra just detta på bästa möjliga vis

Välkomna till Fullmånecykling 2019!

Häng med på en mångalen tur som körs när fullmånen lyser upp vägen för oss. Körs lördag kväll den 13 juli med start när solen går ned ca kl 21.45 och målgång på söndag morgon innan solen visar sig ca 04.00. Vi startar från vackra Högklint, några km söder om Visby, och cyklar tvärsöver Gotland till Herrvik på östra sidan. Där vänder vi och strax därefter äter vegetarisk nattsoppa i Trädgårdscaféet i Östergarn.

Det är för andra året vi gör detta och erfarenheten vi fick av förra året är att det kan vara väldigt kallt, så ta med tillräckligt med kläder. Även belysning fram och bak på cykeln krävs, liksom den självklara hjälmen. Ta också med lite förnödenheter och vatten, så du klarar de cirka 14 milen.

Anmälan gör du på fliken för anmälan och när du anmält dig så får du automatiskt en faktura skickad till dig. Senaste dag för anmälan är fredag den 5 juli, då även betalning måste ske. Priset för att delta på detta är 200:- och då ingår nattsoppan och en enklare olycksfallsförsäkring, K96 hos Folksam. Skriv ditt namn på inbetalningen så att jag vet vem som betalat.

2018 var det 25 deltagare som var med och jag vill säga att alla var helt eniga om att det var en alldeles unik upplevelse. Häng med om du har lust att få vara med om detta! På Högklint finns det parkeringsplatser och även toalett.