Gotland360

Gotland bör upplevas på cykel och vi ger dig chansen att göra just detta på bästa möjliga vis

Välkomna till Gotland360 Special 2020!

Gotland360 Special är ett tredagars cykellopp som går 8-10 september runt hela Gotland. Det kanske passar lite bättre för de som kan ta ledigt mitt i veckan eller för de som föredrar att cykla långt men inte så snabb. Och med möjlighet till en extradag på Fårö den 11:e september för dig som inte kan få nog av fin cykling.

Vi ordnar med övernattning (Holmhällar på tisdagen den 8 september och i Slite på onsdagen den 9 september) och transport av er packning. Depåerna vi besöker och sträckan vi cyklar är nästan densamma som för Gotland360, fast vi cyklar inte lika långt varje dag. Det är ett arrangemang med betoning på cykling, god mat, upplevelser och social samvaro. Vad det gäller cyklingen så cyklar vi på asfalt och gärna nära kusten. Det är lite trafik i september så vägarna är nästan bilfria. Dessutom finns det inte mycket till backar, men motvind har vi gott om. Vi får massor av beröm för den mat som serveras samt den trevliga samvaron. Ofta gotländska delikatesser såsom lamm, lax och saffranspannkaka plus mycket annat både i depåer och till luncher.

Hela Gotland är ju bekant för sin skönhet. Vi har valt att lägga såväl logi som depåer på lite speciella platser, vackra gårdar och natursköna platser. Genom åren har vi förstått att många ser vårt cykellopp som årets bästa cykelhändelse. Här cyklar du i din egen takt och hittar snabbt kamrater som håller samma tempo. Tidtagning har vi inte, på Gotland stressar vi inte. Men du som vill cykla snabbt får givetvis göra det. Vi ser till att du får den service du behöver ändå. Start och mål är i Visby, en medeltida stad med gamla anor och en ringmur runt staden. Sträckan för Gotland360 Special är 360 km och Fårörundan är ca 7,5 mil.

Anmälan till Gotland360 Special öppnar efter nyår och så länge det finns platser kvar tar vi emot din anmälan.

Mycket varmt välkomna till Gotland360 Special!

Priser

Gotland360 Special, inkl. två övernattningar 3200kr
Fårörundan (11/9) 500kr