Gotland360

Gotland bör upplevas på cykel och vi ger dig chansen att göra just detta på bästa möjliga vis

Nyhet för 2020! Gotland360 MTB Camp!!

Gotland360 Gravel Bike Camp är ett tredagars cykeläventyr som går 2-4 oktober. Vackrare tidpunkt får man leta efter, nu står träden i vacker höstskrud. Vi bor på Bunge Vandrarhem i utkanten av Fårösund på norra Gotland. Inflyttning sker på torsdag em/ kväll den 1 oktober och själva lägret startar med frukost på fredag morgon. Då delar vi in oss i grupper och cyklar på fina grusvägar västerut, mot Kappelshamn och Hall. På lördagen så är det Fårö´s strandkust som gäller, var beredd på väldigt vacker cykling. Och på söndagen så cyklar vi söderut mot Slite och tillbaks sedan till Bunge för sen lunch innan vi avslutar lägret. Vi ska anlända till Visby i tid så att ni kan ta båten på eftermiddagen på söndagen.

I priset ingår frukost och logi i tre nätter på Bunge vandrarhem, två middagar och tre luncher och enklare depåer under dagarna. Det är ett arrangemang med betoning på gruscykling, god mat, upplevelser och social samvaro. Vad det gäller cyklingen så cyklar vi mestadels på grus så både gravel och mtb är lämpliga cyklar. Antalet deltagare har vi begränsat till 50 cyklister. Bastu finns på området, skönt efter att ha skakat en hel dag på gotländska grusvägar!

Norra delen av Gotland är både karg och spektakulär. Naturskönt landskap, branta klippor och raukar, stenkust och sandstränder.

Anmälan till Gotland360 Gravel Bike Camp öppnar efter nyår och så länge det finns platser kvar tar vi emot din anmälan. Dock senast 31 augusti kan du anmäla dig.

Pris: 2750:- för delat boende i vandrarhemsdelen (dusch och toa i korridoren)
3200:- för delat boende i studios ( dusch, toa och pentry i rummet)

2000:- om du bara deltar på lägret, middagar, luncher, depåer ingår, men ej boende eller frukost.

Övrigt som ingår: Transportservice för de som önskar Visby- Bunge, t-shirt, försäkring, följebilsservice.

Ingår inte: Resan till/från Gotland. Lakan tar man med själv, annars finns det att hyra. Däck & slang i reserv tar var och en med själva.

Mycket varmt välkomna till Gotland360 Gravel Bike Camp!