Gotland360

Gotland bör upplevas på cykel och vi ger dig chansen att göra just detta på bästa möjliga vis

Välkomna till Gotland360 Gravel Bike Camp!!

Gotland360 Gravel Bike Camp är ett tredagars cykeläventyr som går 1-3 oktober runt kusterna på norra Gotland. Det är nu Gotland är som vackrast, med höstlöven i full färgskrud och vädret lite mer utmanande!

Lägret startar med inflyttning på torsdag 30 september (em/ kväll/ natt) den på Bunge Vandrarhem i Fårösund. Det är här vi bor, äter frukost och middagar, umgås mm i tre dygn. Kl. 09.00 varje morgon, efter en god frukost, så rullar vi iväg. Vi cyklar ca 10-12 mil per dag, fast kortare på söndagen då vi avslutar ca kl 14.00. Vi cyklar gruppvis om ca 8-10 personer längs kusten och helst på grusvägar (ibland stig eller asfalt) så kustnära som möjligt. En av dagarna är det Fårö strandkust som gäller, var beredd på väldigt vacker cykling. En annan dag så är det längs kusten mot Slite och även en dag längs den norra kusten, riktning mot Kappelshamn.

För er som inte har bilen med er (det är ca 5 mil Visby- Fårösund) så hjälper vi till med transporten till/ från Bunge Vandrarhem. Ange bara i anmälan att ni vill ha transporthjälp. Och för er som gärna cyklar dit så hjälper vi till med packningen.

Det är ett arrangemang med betoning på gruscykling, god mat, upplevelser och social samvaro. Vad det gäller cyklingen så cyklar vi mestadels på grus så både mtb och gravel är lämpliga cyklar. Antalet deltagare har vi begränsat till 80 cyklister.

Norra delen av Gotland är både karg och spektakulär. Naturskönt landskap och raukar, stenkust och sandstränder. Anmälan till Gotland360 Gravel Bike Camp öppnar efter nyår och så länge det finns platser kvar tar vi emot din anmälan.

Mycket varmt välkomna till Gotland360 Gravel Bike Camp!

3300:- för delat boende med toalett & dusch på rummet, frukost.
2900:- för delat boende med toalett & dusch i korridor, frukost.

2000:- om du ordnar med eget boende & frukost.

I priset ingår dessutom middagar & luncher, enklare depåer, transportservice, t-shirt, försäkring och följebilsservice.

Ingår inte: resan till/från Gotland