Gotland360

Gotland bör upplevas på cykel och vi ger dig chansen att göra just detta på bästa möjliga vis

Välkomna till Gotland360 Singelklinga Bike Camp 2019!

Gillar du att cykla racer och är du singel? Skulle du vilja hitta någon i samma situation, som saknar någon att både krama om och cykla med? Då kanske ett cykelläger på Gotland i mitten av maj skulle kunna vara något för dig.

Helgen 17-19 maj 2019 så anordnas Gotland360 Singelklinga Bike Camp, enbart för singlar som gillar att cykla racer. Vi har vår bas på Slitebadens Wärdshus där vi bor, äter frukost och middag. Dessutom är det ett perfekt ställe för after-bike och härliga samtal på kvällarna. Det finns plats för närmare 60 personer och jag har bokat de två sista helgerna i maj för cykelläger, varav denna helg, den 17-19 maj, är avsedd för singlar som vill möta andra singlar.

På dagtid så är det gruppcykling med fika på caféer och lunch på restauranger. 10- 12 personer i varje grupp som känner att de vill cykla tillsammans. Här finns det utmärkta möjligheter till speeddating och man kan närsomhelst byta grupp ifall man känner att det inte gav något resultat. Jag planerar för 12-14 mil cykling per dag och lägger upp en lämplig rutt med depåer på lagom avstånd. Samtidigt som man dejtar så får man alltså både se Gotland i försommarskrud och får motion på kuppen. Kan det bli bättre?

Service i form av en följebil finns som kan hjälpa till om du blir trött, fått punka eller kört omkull. Ingår även en enkel olycksfallsförsäkring och t-shirt.

Priset för att delta på lägret kommer att ligga på 3200:- inkl moms för tre nätter på Slitebadens Wärdshus, 3 st frukost, 3 st lunch och 5 st depåstopp. Om du vill dricka en kall öl eller ett glas vin till maten, så får du betala det själv, alkohol ingår inte i priset för lägret.

Lägret börjar alltså på fredag morgon, men inkvartering startar redan på torsdag den 16 maj, på em eller kväll. Det är begränsat till ca 60 personer som får plats på hotellet, och det är först till kvarn som gäller. Men jag kommer att fördela så att det blir max 40%- 60% av vardera kön.

Om du anmält dig och lyckats hitta en partner innan lägret så kan du avboka om du gör det innan sista april. Då betalar vi tillbaka allt, förutom 500:- som är en anmälningsavgift. Och vi fyller på med namn som finns överst på listan. Det som inte ingår är resan till/ från Gotland, men vi har ordnat med ett rabatterat pris på detta.

Om du vill veta mer så kan du skicka ett mail till philip@gotland360.se. Jag kan avslutningsvis berätta att jag har under 12 års tid arrangerat ett cykellopp på Gotland som vi kallar Gotland360, tre år av Gotland720 och under fyra tillfällen Gotland360 Bike Camp. Jag brinner för att det skall cyklas mycket på Gotland i alla former och med denna nya satsning på ett Singelklingaläger så kanske det borgar för nya unga cyklister i framtiden.

Så ta chansen och upplev en skön långhelg i maj då Gotland är perfekt för cykling och detta i trevligt sällskap.